Spaanse Kruidenboter |
Recipe Type: Saus
Author:
Prep time: 15 mins
Cook time: 15 mins
Total time: 30 mins
Serves: 4
Ingredients
- 50 gram room boter
- Zee zout
- Vers gemalen peper
- 3 gepureerde knoflook teentjes
- 6 takjes fijn gehakte peterselie
- 2 a 3 takjes fijn gehakte dragon
- 3 eetlepels fijn gehakte bieslook
- 2 eetlepels fijn gehakte uitjes
- 1 theelepel fijn gehakte tijm
- 1 eetlepel uien poeder
- een paar druppels citroen sap
- een mespuntje chili poeder
- 1 kwart fijn gesneden rode paprika
- 1 fijn gesneden rode Spaanse peper
Instructions
- Meng alle ingrediënten met elkaar.
- Doe de kruiden boter in een bak of verpak het in vet vrij papier en rol dit op tot een grootte stevige rol.
- En laat hem minimaal 24 uur doortrekken om de smaak goed tot z`n recht te laten komen.
- Bewaren in de koeling maximaal 3 weken.
Zoektermen
- spaanse kruidenboter
- rode kruidenboter
- recept groenten savooienkool met zuurkoolspek
- https://barbecuerecepten nl/kruidenboter2 htm
Don't Miss it
Geroosterde gamba’s