Vlees Recepten

Lams Shashlik

Lams Shashlik
(Islamitische)Lams Shashlik
Recipe Type: Main
Author: Barbecue Recepten
Prep time: 45 mins
Cook time: 6 mins
Total time: 51 mins
Serves: 4

Lams Shashlik
Shashlik gemaakt van Lams vlees.
Ingredients
  • 1 kg lamsbout (zonder bot) van de (islamitische) slager
  • 1 en 1/2 dl olijfolie
  • 4 gehakte uien
  • 24 champignons
  • 6 voorjaarsuitjes
  • Vleespennen
  • Zout en peper
  • Wat paprikapoeder
Instructions
  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes van 3 bij 4 cm.
  2. Marineer ze zo’n 24 uur in de olijfolie (houd wel wat achter voor de champignons) met zout, uien en paprikapoeder.
  3. Neem 6 blokjes vlees voor elke pen en prik ze aan de pennen.
  4. Gril ze 6 minuten, terwijl je de pen voortdurend omdraait.
  5. Bak dan de champignons in olijfolie met peper en zout en gebruik ze als garnering.
  6. Snijd tenslotte de voorjaarsuitjes in kleine stukjes en strooi ze rauw over de shashlik.
Serving size: 6 Calories: 300

 

Zoektermen

  • shaslick maken
Topics #lam #lams shashlik #shashlik

Post Comment