Vis spiesjes |
Recipe Type: Diner
Author:
Prep time: 45 mins
Cook time: 5 mins
Total time: 50 mins
Serves: 4
Recept voor vis spiesjes met verschillende soorten vis. De soorten vis kan je ook veranderen met vis die lekker vind of beter verkrijgbaar is.
Ingredients
- 150 gram gamba`s
- 200 gram zalm
- 200 gram zeewolf
- 200 gram wijting
- 1 Ui
- 1 Paprika
- Sesam olie
- Zeezout
Instructions
- Pel de gamba`s en breng ze op smaak met de smaakstoffen.
- Laat dit minimaal 30 minuten door trekken.
- Snijd de overige vis in blokken van 3 bij 3 centimeter en breng dit op smaak met smaak stoffen.
- De ui en paprika worden ook in deze formaat gesneden.
- Rijg dan de alles aan een saté pen en steeds om en om (dus 1 gamba, stukje ui, 1 blokje zalm, 1 stukje paprika, wijting, 1 stukje ui, stukje zeewolf, en dan weer paprika, enz.
- Grill de spies gaar op de barbecue
Zoektermen
- visspies bbq
Don't Miss it
Makreel op de barbecue