Vlees Recepten

Vlees

Vlees

Voor veel mensen geldt, geen barbecue zonder vlees.

In het submenu vindt u verschillende lekkere recepten met als hoofdingrediënt vlees.

Lees onderstaande tips over vlees op de barbecue goed door:

 

 

  • Vlees barbecuen gaat het beste op een rooster.
  • Rund- en lamsvlees moeten op een goed heet rooster worden gelegd, om het vlees dicht te schroeien.
  • Kalfs- en varkensvlees grilt u op een matig vuur en laat u langer bakken.
  • Prik altijd in worsten om te vermijden dat ze openbarsten tijdens het barbecuen.
  • Prik nooit in vlees dat aan het bakken is. Hiermee gaat het vleessap verloren en wordt het taai.
  • Draai de stukken om met een barbecuetang.
  • Vermijd dat vet uit stukken vlees loopt door ze in te smeren met olijfolie of met een marinade op basis van plantaardige olie.
  • Marineer het vlees (de dag) voor het barbecuen. Hierdoor wordt het vlees malser.
  • Dep gemarineerd vlees voorzichtig af met keukenpapier om het teveel aan marinade te verwijderen, voordat u het vlees op het barbecuerooster legt.
  • Zout het vlees pas op het einde van de baktijd, zout onttrekt de sappen aan het vlees.

Tijdens het barbecuen kunt u kruiden op barbecue gooien. De smaak trekt hierdoor in het vlees en het ruikt lekker.

Zoektermen

  • bbq vlees
  • bbq recepten vlees
  • barbecuerecepten nl
  • barbecuevlees
  • barbecue vlees
  • vlees voor op de bbq
  • bbq vlees recepten
  • bbq vlees tips
  • vlees op bbq
  • vlees barbecue
Topics #tips #vlees

Post Comment