Wrap met gesmolten geitenkaas en courgette |
Recipe Type: Diner
Author:
Prep time: 30 mins
Cook time: 5 mins
Total time: 35 mins
Serves: 4
Varieren op de barbecue met deze vegetarische Wraps De wraps moeten rustig verwarmd worden zodat de kaas kan smelten
Ingredients
- 4 wraps
- 200 gram Hollandse geitenkaas met
- koriander, in dunne plakjes.
- 1/2 courgette, in dunne plakjes
- 1 rode ui, in dunne ringen.
- grof gehakt.
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge met
- knoflook en chilipeper.
Instructions
- Voorbereiden
- Tortilla’s op werkvlak leggen.
- Over onderste helft plakjes geitenkaas, courgette en uiringen verdelen.
- Koriander erover strooien en tortilla’s dubbelvouwen.
- Bereiden
- Buitenkant van tortilla’s dun bestrijken met olie.
- Wraps op grillschaal leggen en op barbecue in 4-5 min. knapperig en bruin roosteren, halverwege keren.
- Lekker met guacamole of pikante salsa.
Notes
De geitenkaas kan ook vervangen worden door gewone kaas of cheddar
Zoektermen
- wraps bbq
Don't Miss it
Gegrilde Courgettes